Tak fordi du gerne vil downloade e-bogen.

Klik her for at downloade bogen.

Hvad hjælper HEXASTATE med?

Reducerer nedetid i din produktion

Fuld automatiserer alt analyse ved bruge af AI

Førende sensor teknologi til large-scale implementering

 

Plug-and-play opsætning på få minutter

 

HVAD BETYDER "FULD AUTOMATISERET"? 

"Fuld automatiseret" betyder at HEXASTATE har udviklet en end-to-end løsning, hvor du som kunde kun behøver:


1) Skrue eller lime sensoren på, 
2) Scanne QR-koden på sensoren 
3) Indtaste informaiton på hvilken maskine du vil monitorere

Herefter har vi fuldautomatiseret alt, hvad der hedder sikker data forsendelse til CLOUD, kunstig intelligens algortimer der analysere dine maskiner, og en web og mobil app du kan tilgå for at få det fulde overblik over dine maskiner.

Hvis din maskine begynder at vise tegn på slid sender vi dig en SMS eller E-mail, og herefter kan du tjekke hvilke fejl HEXASTATES algortimer har fundet.

Vi har gjort det så nemt for dig som muligt at komme igang med en ellers kompleks  

Start nemt med vores "Starter kits"

Vi har lavet "Starter kits" med alt du skal bruge for at komme igang. Pakkerne kommer med entel 5, 10, 20 eller 50 sensorer, hvor gateways, lim, studs og dataforsendelse via Telenor er inkluderet i prisen. Det har vi gjort for at gøre det så simpelt for dig som muligt - vi tror på at alle skal have lov at få fuld udbytte af predictive maintenance.

Nem opkobling med den nyeste IoT teknologi

Vi har gjort det så nemt at når du modtager en sensor, så limer eller skruer du den på den maskine du gerne vil monitorere, scanner sensorens QR-kode og sætte gatewayen til strøm, så kobler det hele automatisk op til skyen.

Få automatisk fuldt udbytte ud af kunstig intelligens

HEXASTATE har brugt over 2 år på at udvikle, hvad vi i daglig tale kalder vores fjerde generations algoritmer, som benytter avanceret kunstig intelligens til at forudsige, hvornår maskiner går i stykker og hvilket fejl typer der opstår i maskinerne.

Ofte stillede spørgsmål

Er det dyrt at starte op?

Det har været Hexastates mål fra starten at lave et system, hvor det prismæssigt kan lade sig gøre at installere på alle maskiner i en produktion. For at komme igang har vi lavet "Starter kits" med sensor, gateway og adgang til Hexastates PREDICT software. Det er muligt at købe Starter Kits med henholdsvis 5, 10, 20 og 50 sensorer i. Du kan se hvad pakkerne indeholder, samt prisen på vores webshop.

Hvad betyder kunstig intelligens reelt set for mig som slutbruger?

Hexastate benytter kunstig intelligens på forskellige niveauer, og ved hjælp af kunstig kan forudsige, hvilke fejltyper der kan være i en maskine. Det kunne være en el-moter, hvor der er ved at danne sig slid i et af lejerne. Denne analyse bliver automatisk lavet, hver gang at der bliver sendt en måling fra sensoren. Det betyder at du altid har indsigt i dine maskiner, helt automatisk.

Vi er ikke dem der er længst fremme i skoene når det kommer til IT. Kan vi først og fremmest selv sætte det op og er det nemt at bruge?

Kort fortalt: Alle kan bruge og opsætte Hexastates system. Sensorerne limes eller skrues på maskinen, gatewayen sættes til strøm som man kender det ved andre elektronik produkter og opsætningen sker ved at indtaste information ind i Hexastates web eller mobil app, helt enkelt. Herefter overtager Hexastates software resten, og du kan tilse dine maskiner i web og mobil app'en, samt bliver notificeret ved SMS eller e-mail, så snart softwaren detektere en fejl i maskinen.

Er mobil app'en både til Apple IOS og Andriod?

Ja du kan både downloade app'en til din Apple eller Andriod telefon.

Jeg vil gerne købe et "Starter kit" - hvordan kommer jeg igang?

Det er gjort så nemt at du faktisk kan bestille det igennem vores webshop, ellers kan du kontakte sales@hexastate.com.

Vi har over 200 maskiner vi gerne vil monitorere, er det rentabelt at gøre med jeres løsning? og kan det helt praktisk lade sig gøre?

Vores løsning er nem at betjene, om man har 1 maskine eller 200 - vores IoT sensor system er lavet til at være skalerbart, og med vores software kan du altid få et nemt og hurtigt overblik over alle dine maskiner.